Skip to the content

Om MEGA

Om Mega
Om Mega

MEGA-huset är grundat av Mas Erik Gunnar Andersson vars initialer bildar namnet MEGA. Han kom till Örebro 1948. och öppnade sin första klädhandel. Eriks drivkraft var redan då att sälja stora volymer med kvalitetkläder till lägsta möjliga priser. Kunderna kunde ta del av erbjudanden de aldrig tidigare skådat och köerna till kassorna var ofta många och långa. 1984 öppnade MEGAs butik i nuvarande lokaler med 6000 kvadratmeter stor handelsyta.

Nu är det en ny generation som driver Eriks livsverk vidare. Sortimentet är idag större än någonsin men affärsidén har alltid varit den samma. Att sälja kvalitetsprodukter till lägsta pris. Som konsument kan du förvänta dig ett stort sortiment med varor för hela familjen.

Välkommen att fynda bland kända varumärken till oslagbara priser.

Öppettider

Vardagar 10-19

Lördagar 10-17

Söndagar 11-17

Storhelger & högtider

MEGA-huset

Bettorpsgatan 8

703 69  ÖREBRO

019-31 40 80

Jobba på MEGA

På MEGA söker vi ständigt nya duktiga medarbetare som vill vara med i vårt team och sälja attraktiva varor till bästa pris. Våra kunder förväntar sig professionell hjälp och personlig service, tror du dig vara rätt person är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till: Andreas af Ekenstam VD